Skip to content

Service Delivery Manager

Leiden, Zuid-Holland, NetherlandsSDM

Job description

Wij zijn Nomios. Ons doel is ervoor zorgen dat iedere organisatie in Europa “secure & connected” is en blijft. Hoe we dit doen? Met onze cybersecurity en netwerk infrastructuur experts bouwen en beveiligen wij digitale infrastructuren. En dit doen we al meer dan 15 jaar. Begonnen in Leiden, en inmiddels gegroeid naar 400+ Nomios experts in 7 landen. En we groeien nog steeds! Omdat we niet van plan zijn het rustiger aan te doen zoeken we talenten die ons team komen versterken en nog slimmer en beter maakt. Ben jij onze nieuwe:

Service Delivery Manager

Leuke functietitel. Wat ga ik precies doen?

Eén van onze kernwaarden is expertise. Binnen Nomios ben jij dé specialist in onze dagelijkse operatie. Jouw werk is essentieel voor ons succes!

Als Service Delivery Manager ben je verantwoordelijk om de tevredenheid van onze klanten te behouden of te verhogen, de verwachtingen te managen, verbeteringen te ontdekken en te realiseren bij onze klanten

Door contacten met de gebruikersorganisatie en leverancier(s) bent je in staat om grondige kennis van de business van de klant te krijgen en ontwikkel je goede klantrelaties. Als gevolg hiervan ben je in staat om ook als adviseur van je klant op te treden. Dit om business uit te breiden of om de services te continueren. Als SDM bevindt je je op het snijvlak van klanten, organisatie en technology. Dit maakt de functie erg divers en dynamisch. Geen dag hetzelfde!

Binnen Nomios kennen we een aantal servicespecialisaties zoals Break-Fix, Managed Services en Security Services.

Verder ben je verantwoordelijk voor het realiseren en verbeteren van de afgesproken dienstverlening bij onze klanten conform de afgesproken SLA/contracten. Je bent verantwoordelijk voor de beheerprocessen conform ITIL en je zorgt ervoor dat afspraken met de klant worden onderhouden en vastgelegd in het Dossier Afspraken en Procedures. Je bent in staat om nieuwe klanten te onboarden binnen de Nomios organisatie en soms zal er gevraagd worden of je je expertise kunt inzetten voor het beantwoorden van aanbestedingen.

Aangezien IT nooit stilstaat houd je je kennis op peil door middel van trainingen en certificeringen.

Deze rol is zeker bedoeld voor mensen die een passie hebben om een excellente (IT) services te leveren aan klanten, die goede interpersoonlijke skills hebben en die energie halen uit het samenwerken in een team.

Job requirements

Interessant! Wat heb ik hiervoor nodig?

 • Je hebt HBO werk en denk niveau, bij voorkeur Informatie Technologie gedreven
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent bij voorkeur gecertificeerd in het werkveld van Service Management, zoals ITIL.
 • Je hebt IT kennis; bij voorkeur networking, Managed Services en/of Security Services
 • Je bent communicatief vaardig en ondernemend
 • Je bent een teamplayer en goede gesprekspartner op diverse niveau’s bij klanten
 • Je hebt goede kennis van de Engelse taal, zowel in woord als schrift.

Top, duidelijk. Vertel, waarom Nomios?

We zijn een immens snel groeiend cybersecurity & networking bedrijf waar expertise centraal staat. Je hebt dus de vrijheid en flexibiliteit om je skills en kennis toe te passen en te delen met even slimme en leuke collega’s! Onze klanten zijn de grote namen in hun sector en zien ons als de spin in het web voor hun beveiliging en verbinding. We groeien hard en zijn op weg een hele grote internationale speler te worden binnen networking & cybersecurity. Voor jou een geweldige kans om te helpen Nomios naar de volgende groeifase te brengen.

Klinkt goed! What’s in it for me?

Je komt natuurlijk niet voor niks je bed uit. Naast een goed salaris en bonus, lunchvergoeding, laptop en telefoon bieden wij jou:

 • Een dynamische werkomgeving met veel flexibiliteit en een hecht team. Geen dag is hetzelfde!
 • Onze mensen maken het verschil: een platte organisatie met experts waar je op kan bouwen.
 • Veel ruimte voor ontwikkeling en kennisdeling. De lijnen zijn kort. Als je goede ideeën hebt en een concreet plan dan mag je daarmee aan de slag.
 • Potje poolen of Mario karten tijdens de break? We got you.
 • Veel leuke teamactiviteiten zoals Friday drinks, BBQs (weer of geen weer) en Tech Talks waar je kunt leren van je collega’s.

Match made in heaven?


Voor vragen over de inhoud van de vacature of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Inge Woudsma, HR Officer via recruitment@nomios.nl of +31 6 53578930.


We hebben begrip voor acquisitie maar geen interesse.

or

Apply with Indeed unavailable