Skip to content

Junior Project Manager

Leiden, Zuid-Holland, NetherlandsProjects & Engineering

Job description

Wij zijn Nomios! Ons doel is ervoor zorgen dat iedere organisatie in Europa “secure & connected” is en blijft. Hoe we dit doen? Met onze cybersecurity en netwerk infrastructuur experts bouwen en beveiligen wij digitale infrastructuren. En dit doen we al meer dan 15 jaar. Begonnen in Leiden, en inmiddels gegroeid naar 400+ Nomios experts in 7 landen. En we groeien nog steeds! Omdat we niet van plan zijn het rustiger aan te doen zoeken we talenten die ons legal team komen versterken en Nomios nog slimmer en beter maakt.


Ben jij onze nieuwe:

Junior Project Manager (40 uur per week)

Leuke functietitel. Wat ga ik precies doen?

In deze rol als junior project manager ben je dé spil tussen klanten, engineers, architecten en sales. Onze projecten zijn uitdagend en complex. Veel bedrijven, zoals telecom operators, vertrouwen op ons om hun netwerk operationeel en veilig te houden. Jij zorgt ervoor dat het project op tijd en naar wens van onze klant wordt opgeleverd en binnen de vooropgestelde parameters. Je brengt structuur aan en je wordt blij van een strakke planning. Onze klanten selecteren Nomios omdat wij “tailor made” oplossingen creëren, elk project is daardoor uniek en kent haar eigen uitdagingen.


Jij schept orde in de chaos en brengt daarmee rust, structuur en overzicht. Wanneer alles geruisloos verloopt volgens planning, heb jij je werk goed gedaan. Maar, jij blijft kalm en ‘in-control’ wanneer een onvoorziene gebeurtenis zich voordoet en je plots moet schakelen.


Wij zoeken per direct de absolute kampioen in het:

 • Dagelijks managen van meerdere kleine technische projecten voor onze klanten. Denk hierbij aan het maken en bijhouden van planningen, taken en orders.
 • Ervoor zorgen dat het werk gedaan wordt binnen de vooraf afgesproken tijden. Je kan hiervoor input ophalen bij je technische collega’s en vervolgens dit vertalen naar een haalbare planning.
 • Zorgen dat alles in nette documentatie terug te vinden is zodat we allemaal op elk moment weten wat er gaande is.
 • Helpen opzetten en bijhouden van het allerbeste planning en staffing systeem

Job requirements

Interessant! Wat heb ik nodig als junior project manager?

Jij bent een daadkrachtige professional met een passie voor projectmanagement en IT, en we geloven erin dat het volgende van belang is hierbij:

 • Afgeronde Bachelor/Master opleiding;
 • 1-2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Kennis van Microsoft Office Suite en project management tools
 • Kennis van netwerken en netwerk security is een pré
 • Sterke organisatorische vaardigheden en structuur in alles wat je doet
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Top, duidelijk. Vertel, waarom Nomios?

We zijn een immens snelgroeiend cybersecurity & networking bedrijf waar expertise centraal staat. Je hebt dus de vrijheid en flexibiliteit om je skills en kennis toe te passen en te delen met even slimme en leuke collega’s! Het juridische team van Nomios is compact, en je rapporteert direct aan de General Counsel, waarmee je in het team de lijnen voor de strategie in de komende jaren kunt uitzetten. Dus een mooie kans om jouw innovatieve ideeën te delen en uit te voeren!


Klinkt goed! What’s in it for me?

Je komt natuurlijk niet voor niks je bed uit. Naast een goed salaris en een bonus bieden wij jou:

 • De mogelijkheid écht het verschil te maken door invulling te geven aan de groeidoelstelling van één van de meest snelgroeiende internationale IT organisaties van Nederland.
 • Een uitstekend salaris met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, aantrekkelijke bonus, laptop en telefoon.
 • Werken met minstens net zulke gedreven, no-nonsense, vriendelijke en transparante collega's als jij.
 • Een dynamische werkomgeving met veel flexibiliteit en een hecht team. Geen dag is hetzelfde!
 • De mogelijkheden en ruimte om door te groeien. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons en dus ligt er een groeipad klaar en bieden we ondersteuning en middelen om stappen te maken.
 • Onze mensen maken het verschil: een platte organisatie met experts waar je op kan bouwen.
 • Potje poolen of Mario karten tijdens de break? We got you!
 • Heel veel leuke teamactiviteiten zoals Friday drinks, BBQs (weer of geen weer) en Tech Talks waar je kunt leren van je collega’s.Match made in heaven?

Dan zoeken we jou! Solliciteer direct. Via de sollicitatiebutton kan je jouw CV en motivatie uploaden.


Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Melda Karaşahin, Program Manager via melda.karasahin@nomios.nl of +31 6 28617884. Een online screening en een referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


We snappen dat acquisitie nodig is, maar hebben geen interesse.

or

Apply with Indeed unavailable